Politica de confidentialitate

Declaratia de confidentialitate
Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care Raiul Animalelor foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre noi de fiecare data cand vizitati site-ul www.raiulanimalelor.ro sau sunt completate documente intre parti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi sunt pentru a va identifica corect atunci cand folositi site-ul nostru sau cand va informam despre situatia concesiunii dumneavoastra si vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.
S.C. Raiul Animalelor S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin modificarea periodica a paginii curente. Va recomandam sa vizitati in mod curent pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate.
Raiul Animalelor va colecta urmatoarele categorii de date personale: nume si prenume, informatiile de contact, inclusiv adresa de e-mail si alte informatii utile pentru a va informa de ultimele campanii promotionale. Colectam aceste date pentru a ne imbunatati in permanenta serviciile si produsele oferite si pentru a ne adapta la cerintele si interesele Dvs. sau pentru a va transmite alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante, folosind adresa de e-mail transmisa catre noi. Periodic vom folosi datele Dvs. personale pentru a va contacta in scopuri de informare. Putem sa va contactam prin intermediul e-mail-ului, telefonic sau folosind serviciile traditionale de posta.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Raiul Animalelor are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele personale colectate de la Dvs. si despre Dvs.
Prin accesarea si citirea prezentei pagini „Politica de confidentialitate” ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de interventie asupra datelor personale, dreptul de opozitie asupra folosirii datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. Raiul Animalelor va informeaza pe acesta cale ca aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dvs. personale si sa solicitati stergerea totala sau partiala a acestora din baza noastra de date.
Astfel, Datele Dvs. cu caracter personal pot fi furnizate si altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza conform legii si in mod special ca aceste date sunt pastrate in deplina siguranta si ca furnizarea acestor date personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de transport, servicii de curierat sau furnizori de alte servicii.
Datele Dvs. cu caracter personal pot fi furnizate la cererea expresa, in limita si baza prevederilor legale urmatoarelor instante abilitate: Politiei Romane, Instantele judecatoresti abilitate, Parchetului sau altor organe abilitate ale statului, doar in baza si in limitele prevederilor legale.
Confidentialitate si garantii
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a Dvs. pe care le-ati furnizat la alegerea serviciilor Raiului Animalelor, pe site prin intermediul formularului de contact, sau prin posta electronica, sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania. Totodata, va informam pe aceasta cale ca aveti dreptul sa solicitati informatii la cere din partea Raiul Animalelor S.R.L. pentru a afla daca datele Dvs. sunt sau nu prelucrate sau sa solicitati stergerea sau sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal, in conformitate cu Legea 677/2001. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti catre noi, precum intrebari, comentarii, sugestii, poze, instructiuni sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate. Va rugam sa luati la cunostinta ca intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “in consecinta” fara a se oferi nicio garantie in niciun sens.
Exonerarea de raspunderi
Utilizarea si accesarea mesajului primit la adresa Dvs. de mail sau accesarea site-ului raiulanimalelor.ro se face in totalitate pe raspunderea utilizatorului, iar Raiul Animalelor S.R.L., angajatii si conducerea S.C. Raiul Animalelor S.R.L., agentiile, colaboratorii, dezvoltatorii web sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului raiulanimalelor.ro sau a continutului acestora. S.C. Raiul Animalelor S.R.L. nu isi asuma nicio dauna sau pagube provocate de virusi ce ar putea sa infecteze computerul utilizatorului sau alte bunuri in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site sau in urma descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video, audio sau fisiere de orice fel de pe site-ul raiulanimalelor.ro sau accesand e-mailurile de la noi.