Inhumare

 • Prezentare
 • Ce trebuie sa faceti cand se intampla?
 • Inhumare
 • Accesorii funerare
 • Informare Regulament Parc

Prezentare generala

Cimitirul Raiul Animalelor va da posibilitatea de-a oferi un ultim omagiu animalului dumneavoastra printr-un serviciu funerar complet.

Procesul de inhumare pentru animalele de companie este foarte asemanator cu cel pentru oameni.

In cadrul cimitirului avem mai multe zone (parcele) pentru diverse specii de animale in functie de talia si rasa acestora. Avem zone pentru caini mici, mijlocii si mari, pentru pisici si alte animale foarte mici papagali, hamsteri, broaste testoase, etc.

Ideea cimitirului nostru este de a crea un parc-cimitir plin de verdeata, liber de obiecte mari decorative (pietre funerare verticale, garduri, s.a.) pentru a crea un spatiu generos ce permite clientilor si animalelor de companie care ii insotesc sa circule liber si sa se poata bucura de natura.

Pentru procesul complet de inhumare dispunem de:

 • Depozit frigorific special amenajat pentru a putea pastra animalul pana la momentul incinerarii
 • Camera special amenajata "Camera de Ultim Omagiu" unde mai aveti un ultim momement cu animalul dumneavoastra, dupa care se porneste catre locul de veci.
 • Parc-cimitir cu spatii generoase si parcele specifice fiecarei talie de animal.
 • Numeroase accesorii funerare pentru a va ajuta sa ii realizati animalului o o inhumare respectabila, asa cum merita.

Ce trebuie sa faceti cand animalul dumneavoastra va paraseste?

Momentul cand moare animalul de companie iubit este un moment greu. In acele clipe noi putem sa ne ocupam de tot ce aveti nevoie pentru a va lua ramas-bun intr-un mod cat mai frumos. Indiferent ca se intampla acasa sau la un cabinet veterinar noi va vom sprijini. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Va vom indruma in a alege ce este mai bine pentru animalul dumneavoastra, in functie de preferinte si posibilitati.

Pentru cazul in care alegeti inhumarea, primii pasi pe care ii vom parcurge impreuna sunt urmatorii:

 • Programarea preluarii animalului de la dumneavoastra de catre noi sau programarea pentru a-l aduce dumneavoastra
 • Stabilirea serviciului de inhumare in functie de specia animalului, si, daca optati pentru inhumarea in sicriu sau fara.
 • Transportul animalului la cimitirul Raiul Animalelor
 • Depozitarea acestuia in camera frigorifica pana la momentul inhumarii. Pentru situatia in care se procedeaza la inhumare imediat dupa transportul acestuia, acest pas il sarim.
 • Puteti petrece un ultim moment cu animalul dumneavoastra in Camera de Ultim Omagiu.
 • Ultimul drum pana la locul de veci si inhumarea acestuia.
 • Alegerea tipului de placa comemorativa si stabilirea textului de gravat si a pozei.
 • Informarea dumneavoastra asupra Regulamentului Intern al Complexului Raiul Animalelor. Aceasta informarea are rolul de va aduce la cunostinta regulile de vizitare, de administrare a locului de veci, ce aveti voie sa asezati pe mormant si ce sa plantati. Veti mai afla orarul de vizitare pe tot timpul anului.

Inhumare

Fiecare animal de companie este un bun prieten al omului, ce ii este alaturi toata viata. Ii iubim si ii tinem aproape de noi si de suflet tot timpul. Atunci cand se intampla sa plece de langa noi este un moment dificil in care puteti gasi alinare la Raiul Animalelor.

Raiul Animalelor cuprinde un cimitir de dimensiuni mari, plin de verdeata, unde iubitorii de animale care au auzit de acest loc ajung aici sa isi ingroape prietenii, si apoi se intorc cu regularitate pentru a-i comemora.

Atunci cand animalul este foarte in varsta sau grav bolnav sau cand doriti doar sa ii retineti un loc de veci in cimitirul nostru, puteti contracta un Pre-Aranjament. Puteti veni la noi la cimitir, vizualiza parcul, respectiv parcelele, potrivit pentru tipul de animal pe care il aveti. Locul nu se poate alege, se acorda din oficiu de catre Echipa Raiul Animalelor.

La momentul cand animalul nu mai este printre noi, ne puteti suna si va ajutam sa treceti peste acest moment greu. Va stam la dispozitie cu orice aveti nevoie. De oriunde sunteti, ne puteti chema sa preluam animalul pentru a-l aduce la cimitir.

Serviciul de inhumare al unui animal cuprinde:

 • Concesionarea locului pe o perioada de 30 ani
 • Taxa verde, ce se achita anual;
 • Aranjarea animalului in sicriu (optional);
 • Realizarea gropii si inhumarea efectiva a animalului;
 • Placa comemorativa, din marmura sau granit,ce marcheaza locul si pe putem grava numele acestuia si un mesaj reprezentativ in memoria lui;
 • Poza ceramica cu animalul, aplicata pe placa comemorativa (optional)

Accesorii funerare

Raiul Animalelor va ofera o gama variata de accesorii funerare pentru serviciul de inhumare.

Sicrie de diferite dimensiuni si materiale.

Pentru mai multe informatii despre accesorii va rugam accesati pagina dedicata acestor produse: Produse

Informarea clientului referitor la Regulamentul Parcului

Parcul-Cimitr Raiul Animalelor este un loc de comemorare, dar, si de relaxare prin intreaga amenajare a sa.

Pentru a putea prezerva calitatile si ambianta dorita in parc este nevoie sa respectam cu totii un set de reguli pe parcursul vizitarii acestuia.

La semnarea contractului vi se prezinta pe scurt regulile majore si programul de vizitare. Regulamentul complet il regasiti pe site la meniul Informatii>Submeniul> Regulament Cimitir

Echipa Raiul Animalelor administreaza si intretine intreg parcul si locurile de veci. Regulile vizeaza modul in care dumneavoastra doriti sa imbogatiti mormantul, plante pe care aveti voie sa le plantati, elementele decorative pe care doriti sa le asezati (elemente de piatra, metalice, iluminat, etc.). Prin respectarea acestora asiguram continuitatea si uniformitatea intregului cimitir.