Scurt istoric

Cand am inceput?

24 Octombrie 2003

Raiul Animalelor a fost inaugurat toamna, pe 24 Octombrie 2003 intr-o zona parca predestinata, in satul Catelu pe Strada Apusului, nr.1, Judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti. La marea deschidere au participat numerosi iubitori de animale.

Vestea deschiderii unui cimitir de animale a ajuns repede pe la urechile oamenilor. Foarte multa lume s-a bucurat de aceasta idee, ce nu exista pana atunci. La inceput nu multa lume auzise inca de noi, dar cu timpul, incet incet, tot mai multe morminte frumos amenajate au inceput sa apara in parc. Chiar si acum dupa 16 ani clientii care ne suna pentru prima oara sunt surprinsi de existenta unui asemenea loc si aleg sa vina la noi cu bratele deschise.

afla mai multe

Cine suntem?

Parc-Cimitir-Incinerator

Suntem primul cimitir de animale de companie din Romania. Inca din 2003 am oferit posibilitatea iubitorilor de animale de a-si lua ramas bun de la prietenii lor necuvantatori intr-un mod respectabil si frumos, asa cum toti ar merita.

Raiul Animalelor este in primul rand un parc plin de verdeata ce va ofera o stare de liniste si armonie. In acest parc, frumos asezate in iarba, se afla locurile de veci ale animalelor de companie din ultimii 16 ani. De ar vrea sa mearga prin iarba sau pe alei, fiecare client se poate bucura de natura vie, de prezenta intr-un loc plin de iubire fata de necuvantatoare si, bineinteles, de a-si comemora animalul iubit.

Punem la dispozitie clientilor nostrii 2 tipuri de servicii funerare, Inhumare si Incinerare.

afla mai multe

Raiul Animalelor va sta la dispozitie in cele mai grele momemente

Va ajutam oricand aveti nevoie, de luni pana duminica, tot anul. Bazati-va pe noi, va promitem un serviciu funerar realizat cu grija, respect si transparenta.