Incinerare

 • Prezentare
 • Ce trebuie sa faceti cand se intampla?
 • Incinerare individuala
 • Incinerare colectiva
 • Urne
 • Columbar

Prezentare generala

Incinerarea animalului dumneavoastra va poate ajuta in trecerea momentului dificil al mortii acestuia. Va ajuta in a avea un mod special de intimitate cu acesta in perioada post-mortem prin pastrarea cenusei acestuia intr-o urna in caminul dumneavoastra.

Procesul de incinerare pentru animalele de companie este foarte asemanator cu cel pentru oameni.

Puteti sa va luati ramas-bun de la animalul dumneavoastra intr-o camera special amenajata. Dupa acest moment puteti asista daca doriti la momentul asezarii animalului in incinerator.

Dupa finalizarea procesului veti primi cenusa rezultata, in cazul incinerarilor individuale. Aceasta o puteti pastra intr-o urna sau imprastia in natura.

Pentru procesul complet de ramas bun si incinerare dispunem de:

 • Camera special amenajata "Camera de Ultim Omagiu" unde mai aveti un ultim momement cu animalul si tot odata de unde puteti asista la momentul asezarii acestuia in incinerator
 • Depozit frigorific special amenajat pentru a putea animalul pana la momentul incinerarii
 • Incinerator modern ce respeta toate normele de functionare, igiena si emisii.

In cazul in care animalutul este adus de dvs. in orice tip de ambalaj (geanta sau cutie transport pentru animale, custi), VA RUGAM SA NU INSISTATI sa fie asezata impreuna cu animalutul in camera de morga. Odata intrate aceste tipuri de ambalaje, vor fi considerate deseu periculos si vor fi incinerate separat. Acestea nu se mai returneaza clientului.

In functie de posibilitatile si preferintele dumneavoastra va oferim doua tipuri de servicii:

Incinerare individuala

Incinerarea exclusiva a animalului dumneavoastra ceea ce va permite recuperarea de cenusa si va ofera posibilitatea de a asista

Incinerare Colectiva

Incinerarea animalului dumneavoastra impreuna cu alte animale fara recuperare de cenusa si fara posibiltatea de a asista

Ce trebuie sa faceti cand animalul dumneavoastra va paraseste?

Momentul cand moare animalul de companie iubit este un moment greu. In acele clipe noi putem sa ne ocupam de tot ce aveti nevoie pentru a va lua ramas-bun intr-un mod cat mai frumos in memoria acestuia. Indiferent ca se intampla acasa, sau la un cabinet veterinar, noi va ajutam. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Va vom indruma in a alege ce este mai bine pentru dumneavoastra, in functie de preferinte si posibilitati.

Pentru cazul in care alegeti incinerarea, primii pasi pe care ii vom parcurge impreuna sunt urmatorii:

 • Programarea telefonica (0722403049, 0722172485, 0729939911) preluarii animalului de la dumneavoastra de catre noi sau programarea pentru a-l aduce dumneavoastra
 • Alegerea tipului de incinerare si stabilirea orei si zilei pentru incinerare
 • Transportul animalului la cimitirul Raiul Animalelor
 • Depozitarea acestuia in camera frigorifica pana la momentul incinerarii programat
 • Incinerarea animalului
 • Recuperarea cenusei, in cazul incinerarii individuale.

Incinerare individuala

Incinerarea individuala presupune realizarea acestui serviciu prin asezarea cu grija a animalului dumneavoastra singur in camera de ardere. Intregul proces se realizeaza exclusiv cu animalul dumneavoastra.

Alegand acest serviciu beneficiati de posibilitatea de a mai petrece un ultim moment cu animalul in Camera de Ultim Omagiu, special amenajata in acest sens. Aceasta camera este pozitionata in fata incineratorului si langa depozitul frigorific. Astfel, animalul este adus pe o masa speciala in Camera de Ultim Omagiu, unde dumneavoastra veti putea sa va luati ramas bun. Tot din aceasta camera puteti asista la momentul asezarii animalului in camera de ardere.

In urma procesului de incinerare rezulta cenusa animalului pe care o primiti la finalul procedurii. O puteti primi imediat dupa terminarea serviciului, sau vi se poate livra, contracost, de catre un sofer ce face parte din echipa Raiul Animalelor, acasa la dumneavoastra.

Cenusa rezultata o puteti pastra acasa intr-un loc special, intr-o urna deosebita pe care o puteti alege din catalogul nostru.

Incinerare colectiva

Pastrand amintirea animalului iubit aproape de inima, oferirea acestuia o incinerare colectiva, va oferta o stare de liniste si confort.

Incinerarea colectiva presupune incinerarea animalului dumneavoastra impreuna cu alte animale de companie ce au fost aduse la noi pentru acelasi scop.

In urma procesului de incinerare colectiva nu se mai poate recupera cenusa animalului dumneavoastra.

Urne

Pentru a putea pastra cenusa animalului intr-un recipient deosebit, intr-un loc special la dumneavoastra acasa, sau in Columbarul Raiul Animalelor, va oferim o serie de mai multe modele de urne, din diverse materiale lemn, ceramica si metal.

Pentru mai multe informatii despre urne va rugam accesati pagina dedicata acestor produse: Catalog Urne

Columbar

Nisa Columbar pentru Urne la Raiul Animalelor

Raiul Animalelor pune la dispozitie pentru cei care nu doresc sa pastreze urna cu cenusa acasa, o nisa special amenajata cu numeroase spatii in care exista posibiltatea de a aseza urna impreuna cu o poza sau alt obiect de dimensiuni mici, ce a apartinut sau reprezinta amintirea animalului.