Max Cainele Erou
Publicat pe 12 Septembrie 2015

Câinele-erou al Armatei, Max, înmormântat cu onoruri militare Vineri 11 Septembrie 2015 la Cimitirul de Animale „Raiul Animalelor”.

Camarazii câinelui-erou Max, militarii Grupului 2 EOD alaturi de de zeci de admiratori, i-au adus un ultim onor, pe o vreme rece şi ploioasă, de parcă şi cerul ar fi plâns pentru el, la cimitirul pentru animale de companie „Raiul Animalelor”.

“Max a fost pentru toţi militarii un partener de nădejde, care şi-a riscat viaţa pentru cea a colegilor lui, în căldurile toride şi praful afgan”, au spus oficialii Armatei Române. Este singurul câine soldat care a fost îngropat cu onoruri militare într-un cimitir.

  • Share:

Posturi similare

Publicat pe 10 Iunie 2011

Articol "Animalul de companie între dragoste şi idolatrie"- Ziarul Lumina : "Undeva, la marginea Bucureştiului, în comuna Căţelu, pe strada Apusului, funcţionează "Raiul animalelor", primul şi unicul cimitir de necuvântătoare din România. Aici sunt înhumate aproape 3.000 de animale de companie şi incinerate aproximativ 900.."

Postat in 2008

Din motive pe care le cunoastem cu totii, dar despre care vorbim foarte putin, nu se aminteste mai deloc de evenimentele tragice din viata unui animal. In minireportajul de mai jos, am incercat sa dam cateva detalii despre existenta in Bucuresti, langa intrarea in Autostrada Soarelui, a unui loc inedit, destinat animalelor de companie: un cimitir de animale - Raiul animalelor...

Despre noi

Raiul Animalelor este in primul rand un parc plin de verdeata ce va ofera o stare de liniste si armonie. In acest parc...

Citeste mai mult

Imagini