Programul GĂSEŞTE-MĂ

1. Ce este GĂSEŞTE-MĂ

Programul GĂSEŞTE-MĂ este un pachet de servicii pentru găsirea animalului dvs. de companie
în cazul pierderii.
Medalionul GĂSEŞTE-MĂ, personalizat cu datele unice de identificare ale
animalului, oferă găsitorului accesul la un numar de telefon operabil 24
din 24 ore, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an, fiind esential pentru
identificarea animalului în cazul rătăcirii.

2. Cum functionează programul GĂSEŞTE-MĂ

Completând Formularul cu datele de identificare ale animalului şi deţinătorului legal, acestea sunt introduse într-o bază de date în care fiecare animal este
identificabil printr-un COD unic la nivel naţional, inscriptionat pe Medalionul GĂSEŞTE-MĂ, alături de numele animalului.
În cazul rătăcirii, orice persoana care găseşte animalul va identifica cu uşurinţa numărul de telefon al Programului GĂSEŞTE-MĂ şi CODUL unic de înregistrare numele animalului, pentru returnarea acestuia.
Operatorii programului GĂSEŞTE-MĂ vor nota datele aflate pe medalion şi vor contacta proprietarul pentru înapoierea prietenului rătăcit.

3. Avantajele Programului GĂSEŞTE-MĂ

-Dispuneţi de asistenţă din partea personalului specializat, 24 din 24 ore, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an, oferind informaţiile esenţiale pentru reunirea animalului de companie cu familia sa.

-Preţ mic de cost (doar 35% din preţul microcipului), fără taxă anuală sau abonament lunar.

-Medalionul GĂSEŞTE-MĂ poate fi citit fără a necesita aparat specializat ca în cazul microcipului. Microcipul sau tatuajul sunt recomandate pentru identificarea în cazul găsirii, dar nu conţin numere de telefon şi nu sunt detectabile de persoana ce găseşte
animalul, ca în cazul Medalionului.

-Indiferent dacă animalul dvs. este metis sau de rasă, Medalionul îi conferă distincţie, înlăturandu-se riscul de a fi “luat” de hingheri. Programul GĂSEŞTE-MĂ lucreaza cu Serviciul de Ecarisaj pentru încheierea unui Protocol ce previne astfel de erori.

-GĂSEŞTE-MĂ are acoperire naţională, astfel animalul poate fi recuperat chiar dacă s-a pierdut in weekend sau concediu, departe de casă.

-Medalionul se ataşează la zgarda animalului chiar de dvs. şi nu necesită asistenţă veterinară la montare, ca în cazul microcipului.

-Posibilitatea “cazării” animalului, la cerere, dacă găsitorul nu-l poate păstra pâna la venirea dvs.

-Asigurăm asistenţă veterinară, la cerere, în cazul în care animalul necesită tratament veterinar.

-Medalionul este estetic, dar durabil şi robust în acelaşi timp, fiind rezistent la deteriorări mecanice (zgârieturi, muşcături, etc.) precum şi la apă, căldură sau temperaturi scăzute.

-Opţional, numărul dumneavoastră personal de telefon poate fi inscripţionat pe Medalion, dar nu vom garanta condiţiile de confidenţialitate privitor la identitatea, adresa dvs., etc.

Statisticile arată că 90% dintre animalele de companie ce se rătăcesc şi sunt incluse într-un astfel de program, se reîntorc la deţinători, pe cănd, doar 10% dintre animalele ce se pierd şi nu pot fi identificate, ajung înapoi acasă.