Incinerare

Oricare mod de incinerare ales, respecta normele interne si internationale in ceea ce priveste prevenirea poluarii mediului inconjurator. Echipamentul de incinerare folosit este unul de ultima generatie care face ca emisiile sa fie sub limitele admise.

Incinerarea individuala

 

Corpul este incinerat individual, astfel aveți garanția ca veți primi înapoi numai cenușa animalul dumneavoastră.

Rămășitele se returnează într un recipient temporar, in cazul in care o urna decorativa nu este aleasa.  Puteti participa la incinerare dacă doriți s-o faceți, dar numai cu programare prealabila.

Incinerarea colectiva ( incinerarea de grup )
Animalul este incinerat împreună cu alte animale. Nu se returnează  cenușa rezultata.

Aceasta metoda este cea mai ieftina. Dignitatea animalului dumneavoastră nu va fi afectata în nici un fel prin incinerarea cu alte animale.

Nu se face toaletarea animalelor aduse pentru serviciile de incinerare individuala sau comuna.

Columbarul
Rămășitele corpului rezultate în urma incinerării se returnează proprietarului. Opțiunile pe care RAIUL ANIMALELOR le oferă acestuia sunt:

Păstrarea cenușiei în urne speciale ce se depun într-o nișa din peretele căsuței incineratorului denumit Columbar. Nisa poate fi închiriata pe o perioada sau concesionata pe 5 de ani.

Va punem la dispoziție o gama larga de modele și dimensiuni de urne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cenusa poate fi ingropata intr-un lot amenajat special, ce se poate marca cu piatra funerara. Dimensiunile acestui lot sunt mult mai mici decat a unuia de inhumare, deci si pretul mult mai scazut decat in cazul unei inhumari.

Cenusa poate fi ambalata intr-o urna decorativa si returnata spre pastrare proprietarului.

MODELE URNE „RAIUL ANIMALELOR”