Despre parcul cimitir

„RAIUL ANIMALELOR” este primul parc-cimitir privat din Romania, fondat in anul 2003, in Bucuresti. Este dedicat animalelor de companie. Complexul Raiul Animalelor ofera servicii de inhumare si incinerare pentru animalul dumneavoastra.

Modul de inhumare al animalelor este unul in intregime ecologic. Toate materialele folosite sunt biodegradabile. Ideea parcului a venit din necesitatea unui loc unde iubitorii de animale de companie sa se poatea bucura de clipe de liniste impreuna cu prietenii lor patrupezi, intr-un loc unde nu sunt restrictionati de tarcuri sau botnite.

Candva, in aceasta oaza de verdeata prietenul dumneavoastra fidel isi poate gasi odihna vesnica.
„RAIUL ANIMALELOR” promoveaza imaginea de parc functional unde va puteti reculege, plimbandu-va peste morminte, simtindu-va astfel mai aproape de prietenii nostrii cand acestia nu vor mai fi.
Parcul este situat in partea de Est a Municipiului Bucuresti, langa nodul rutier ce leaga Autostrada Bucuresti-Constanta si Soseaua de Centura.
RAIUL ANIMALELOR deserveste in special municipiul Bucuresti si judetul Ilfov fiind deschis si pentru orice alt iubitor de animale din Romania.