Măsuri de prevenție și siguranță în contextul Pandemiei COVID-19

Personalul nostru este menit să vă țină informat cu privire la cele mai recente recomandări privind activitatea cimitirului nostru în raport cu pandemia Coronavirus (COVID-19) și, de asemenea, cu privire la modul în care intenționăm să vă servim în mod fiabil, și la modificarile pe care le facem pentru a menține angajații, clienții, partenerii și comunitățile noastre protejate în acest proces.
Cu peste 17 ani de experiență asociată cu organizațiile medicale, conștientizăm importanța continuării activitatii și să vă oferim servicii de încredere, în siguranță și în conformitate cu cele mai recente reglementări în timpul prezentei pandemi Coronavirus (COVID-19). Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a vă oferi în continuare servicii de înaltă calitate.

Reglementări privind Coronavirus (COVID-19):
Raiul Animalelor a monitorizat îndeaproape evoluția pandemiei cu COVID-19, precum și a controlului infecțiilor legate de gestionarea adecvată a deșeurilor veterinare în aceasta perioadă.
Conform Serviciul Control Oficial Sănătate Și Bunăstare Animală din cadrul DIRECȚIA SANITARĂ VETERINARĂ ŞI PENTRU SIGURANŢA ALIMENTELOR – ILFOV firma noastră își va continua activitatea în masura in care este posibil, in paralel cu protejarea sănătății personalului unității și în conformitate cu procedurile de rutină interne.

Pe perioada pandemiei COVID-19 în incinta unitati noastre este interzis accesul persoanelor straine (vizitatori, clienti, etc.). Prin excepție le este permis accesul medicilor veterinari și clienților ce nu pot plati taxele prin banca precum și clienților ce asista la serviciile funerare cu condiția intrarii în incinta în grupuri de maxim 2 persoane.

Pentru situațiile când veți apela la serviciile noastre, veți fi rugați să comunicați dacă sunteți infectat cu COVID-19 în carantina sau izolat la domiciliu.

În interesul limitării răspândirii comunității cu COVID-19, pentru o perioadă limitată de timp, șoferii și personalul nostru nu vor intra în nicio încăpere pentru preluările animalelor decedate.

Raiul Animalelor va lua măsuri adecvate pentru ca angajații să fie în siguranță, ca urmare a situației globale a Coronavirusului. Personalul parcului monitorizează situația, pentru asigurarea faptului că măsurile de precauție sunt luate în consecință și comunicate în mod eficient pentru a minimiza întreruperile serviciului și pentru a oferi clienților în continuare servicii funerare pentru animalele de companie decedate.

Ca atare, suntem în strânsă legătură cu DIRECȚIA SANITARĂ VETERINARĂ ŞI PENTRU SIGURANŢA ALIMENTELOR – ILFOV, administratorii cabinetelor medical-veterinare, precum și multe alte agenții de reglementare relevante, pentru a ne asigura că vom desfășura protocoalele de actualitate necesare unei gestionări sigure și eficiente.

Vom continua să deservim toți clienții, ținând cont de precauțiile de mai sus.

In contextul actual al pandemiei COVID-19 vă recomandăm ca toate plațile sa le realizați prin transfer bancar în contul societății noastre menționând titularul de contract, numărul de identificare de pe fișa de servicii și numele animalului. Contul în care puteți face plata are următoarele date de identificare:
Cont: RO49BUCU1082235333217RON
Banca: ALPHA BANK sucursala Unirii
RAIUL ANIMALELOR
Adresă: CATELU, Jud. ILFOV, Str. Apusului nr.1
CUI: 33739515 și J23/3120/2014
Banca: ALPHA BANK sucursala Unirii

Vă mulțumim pentru întelegere!

inapoi la pagina principala